De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Veel gestelde vragen - de Vliert Sierbestrating

Wij hebben de veel gestelde vragen voor u op een rij gezet. Heeft u geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Kan ik naast het bestellen van sierbestrating ook via De Vliert Sierbestrating een stratenmaker bespreken?

De Vliert Sierbestrating heeft een groot bestand met stratenmakers, op verzoek kunnen wij bij u een stratenmaker langs sturen die voor u een offerte uitbrengt. U krijgt dan twee offertes, eentje van De Vliert Sierbestrating voor de materialen en eentje van de stratenmaker voor de arbeid.

Wat is de gemiddelde levertijd?

De gemiddelde levertijd van onze producten, mits op voorraad is ongeveer 1 week. De bestelde bestrating kan op verzoek aan huis worden geleverd. Hiervoor rekent de Vliert Sierbestrating € 50,- transportkosten incl. btw. Vanaf € 950,00 orderwaarde bezorgen wij uw orders franco thuis.

Staat er nog voldoende voorraad van de aanbieding die ik interessant vind?

Voor de actuele voorraden van de aanbiedingen is het raadzaam om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 076-5710008 of bij ons langs te komen.

Ik heb nog geen idee hoe ik mijn tuin wil indelen, kan ik advies krijgen?

Wij kunnen altijd meedenken over de inrichting van uw tuin. Daarnaast hebben wij ook contact met diverse tuinontwerpers die voor u een professioneel tuinontwerp kunnen maken.

Kunnen de stenen bij mij op de oprit of in de achtertuin worden gelost?

Dit is in principe mogelijk, onze vrachtwagenchauffeur blijft echter wel op de straat staan met zijn vrachtwagen. Hij beschikt over een kraan die om en nabij de 5 meter kan reiken. U kunt de stenen in overleg met onze vrachtwagenchauffeur dus op elke gewenste plek laten lossen, mits bovenstaande voorwaarden worden nageleefd.

Ik heb stenen gekocht en nu blijken ze wit uit te slaan, wat kan ik hier aan doen?

Het ontstaan van een witte sluier is een natuurlijk proces. Bestratingmateriaal van beton is een zuiver natuurproduct. Beton bestaat uit zand, kiezel, cement en water. Cement wordt gebrand van kalk. De vrije kalk in de tegel lost op in het water van condens en regen. De ontstane oplossing verdeelt zich hierbij over het oppervlak van de bestrating. Als het vocht weer verdampt blijft de kalk achter op de tegels, waardoor er een witte sluier op de bestrating ontstaat. Dit is niet blijvend en zal op den duur verdwijnen. Om dit proces enigszins te versnellen kan de bestrating regelmatig worden bevochtigd, zodat het verdampingsproces gecontinueerd blijft.

Ik wil mijn bestaande bestrating uitbreiden, kan ik er dezelfde stenen bij leggen?

Vaak is bestrating die er een tijdje ligt wat verkleurt, u kunt ervoor kiezen om dezelfde bestrating te leggen maar hou dan in het begin en misschien zelfs blijvend rekening met wat kleurverschil tussen de nieuwe en de oude partij. U kunt er ook voor kiezen om een contrast te creëren, maak alvast een afspraak met ons voor een passend advies.

Hoe dik moeten mijn tegels minimaal zijn als bestrating op de oprit?

Tegels voor op de oprit, mits er een auto overeenkomt, moeten minimaal 6cm dik zijn. Voor de bestrating in de achtertuin is geen minimale dikte aangezien er geen zware vervoersmiddelen overheen rijden.