De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Tuinverlichting van In-Lite op elke gewenste plaats in uw tuin

Door het gepatenteerde Easy Lock systeem kunt u elk In-Lite armatuur op elke gewenste plaats op de speciale In-Lite tuinverlichting grondkabel aansluiten. Ook het later uitbreiden is met dit systeem gemakkelijk zelf te doen. Zo heeft u de mogelijkheid om uw tuinverlichting aan te passen aan uw wensen en budget. In-Lite tuinverlichting armaturen gemaakt van aluminium of RVS en de modernste LED technologie geven uw tuin de uitstraling die het verdient. Bijkomend voordeel is dat ongenodigde gasten uw tuin liever vermijden.

In-Lite tuinverlichting, Dutch design, 5 jaar garantie, zuinig met energie en veilig

Met de nieuwe HUB transformatoren, speciale In-Lite grondkabel en In-Lite armaturen koopt u een modern betrouwbaar tuinverlichting systeem dat er zowel overdag als in het donker prachtig uitziet. Alle In-Lite HUB transformatoren zijn voorzien van licht/donker sensoren en/of MOVE bewegingssensoren. Ook is er een In-Lite SMART HUB 150 beschikbaar die u desgewenst gemakkelijk met uw smartphone kunt bedienen. Zo heeft u altijd de volledige controle binnen handbereik over uw In-Lite buitenverlichting.

Kan ik In-lite tuinverlichting zelf installeren?

Voor het aanleggen van In-Lite tuinverlichting hoeft u beslist geen technische kennis te hebben. Het principe is eenvoudig, snel te realiseren en ook nog makkelijk aan te passen.

 

Een selectie uit onze In-Lite verlichting

Hub 100/150

Evo Dark

Liv

Evo Hyde 180 Dark

Evo Hyde 550 dark

Mini Scope Ceiling

Scope Ceiling

Big Nero

Big Flux

Evo Ground

Flux

Fusion

Fusion22

Hyve

Hyve22

Luna

Nero update

Puck

Puck22

Big Flux

Big Cubid

Ace Up Down

Ace down

Blink

Evo Down Dark

Halo Down

Halo Up Down

Liv Wall

 

Mini Scope Duo

Mini Wedge Dark

Wedge Slim Dark

Wedge White