De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Keramische tegels - de Vliert Sierbestrating

De combinatie van een keramische tegel op een sterke betonnen drager is uniek en revolutionair. U kunt nu dus genieten van onze stijlvolle Italiaanse keramiek met hoogwaardige eigenschappen en profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. Dit product is geschikt voor iedere ondergrond en heeft alle testen met verve doorstaan. Uiteraard is dit nieuwe product bij ons in de show tuin in Breda te bezichtigen!

Keramische tegel
Keramische-tegel

Voordelen keramische tegel op een betonnen onderlaag

De keramische tegels van 2 cm dik dienen in een gestabiliseerd zand- of split bed te worden gelegd, vaak wordt de onderkant van de tegel nog aangebrand. Door onze nieuwe serie GeoCeramica is dit niet meer vereist, wij adviseren echter wel om dit nog enigszins te stabiliseren. Een aantal zakken cement door het ophoogzand is echter voldoende.
Door deze eenvoudige verwerking zult u ook zien dat de kosten voor het aanleggen van de bestrating aanzienlijk dalen. Uiteraard worden de keramische tegels met een betonnen onderlaag ingevoegd. Aan de zijkant van de tegels zitten afstandhouders waardoor er niet gewerkt hoeft te worden met voegkruisjes. Dit scheelt weer tijd in de verwerking. Ook voor de bijbehorende voegmortels kunt u terecht bij de Vliert Sierbestrating en Tuinhout.
We zijn gestart met 3 kleuren die u kunt verwerken op uw terras. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid met diverse kleuren. Tevens zijn er keramische tegels met een betonnen drager van 5cm, zodat u ook op de oprit kunt kiezen voor een onderhoudsvriendelijke, kleurechte keramische tegel.

Kijk voor meer foto's over keramische tegels in ons fotoalbum, klik hier.

Meer info over een keramische tegel?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over een keramische tegel en een passend advies bij uw keuze  kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn alle keramische tegels op een betonnen drager te zien en we geven u graag een goed advies.