De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Overkapping - de Vliert Sierbestrating

Een overkapping is de perfecte plek om te relaxen, te werken, te knutselen of om uw spullen e.d. in op te kunnen bergen.
U kunt kiezen voor een kant- en klare overkapping hierin hebben wij een ruime keuze in grootte, vorm en luxe. Voor al onze overkappingen geldt dat ze zijn gemaakt van eerste klas Noord-Europees vuren of douglas hout.
Dankzij de duidelijke opbouwbeschrijving kunt u de overkapping vrij eenvoudig zelf plaatsen, denk wel aan een goede fundering.

overkapping
Overkapping

Overkapping op maat maken

Voor de doe-het-zelver onder u hebben wij keus uit een ruim assortiment timmerhout, constructiehout in diverse houtsoorten, uitvoeringen en kopmaten. Met behulp van deze materialen maakt u de mooiste bouwwerken. Ook uw stratenmaker, hovenier of timmerman kan de spullen bij ons laten klaarzetten en afhalen.
U kunt ook kiezen uit een ruim assortiment geprofileerde planken in diverse houtsoorten, uitvoeringen en kopmaten. Met behulp van deze materialen maakt u bouwwerken voor allerlei toepassingen, gevelbekleding, overkappingen bekleed met rabat, stapelbouw enz.
Tevens bieden wij u een ruime keuze in douglas overkappingen.

Kijk voor meer foto's over overkappingen in ons fotoalbum, klik hier.

Meer info over overkappingen op maat?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over overkappingen en een passend advies bij de keuze voor uw overkapping kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn diverse overkappingen te zien en we geven u graag een goed advies.