De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Overkapping - de Vliert Sierbestrating

Een overkapping is de perfecte plek om te relaxen, te werken, te knutselen of om uw spullen e.d. in op te kunnen bergen.
U kunt kiezen voor een kant- en klare overkapping hierin hebben wij een ruime keuze in grootte, vorm en luxe. Voor al onze overkappingen geldt dat ze zijn gemaakt van eerste klas Noord-Europees vuren of douglas hout.
Dankzij de duidelijke opbouwbeschrijving kunt u de overkapping vrij eenvoudig zelf plaatsen, denk wel aan een goede fundering.

overkapping
Overkapping

Overkapping op maat maken

Voor de doe-het-zelver onder u hebben wij keus uit een ruim assortiment timmerhout, constructiehout in diverse houtsoorten, uitvoeringen en kopmaten. Met behulp van deze materialen maakt u de mooiste bouwwerken. Ook uw stratenmaker, hovenier of timmerman kan de spullen bij ons laten klaarzetten en afhalen.
U kunt ook kiezen uit een ruim assortiment geprofileerde planken in diverse houtsoorten, uitvoeringen en kopmaten. Met behulp van deze materialen maakt u bouwwerken voor allerlei toepassingen, gevelbekleding, overkappingen bekleed met rabat, stapelbouw enz.
Tevens kunt u bij ons terecht voor uw dakbedekking. Wij werken veel met een nieuw innovatief systeem: Easy Roofing, dit is een zelfklevende dakrol voorzien van een bovenzijdige Uv-bestendige aluminium cachering. Deze rol is ideaal geschikt voor vrijwel alle vlakke als licht hellende daken en vormt een ideale oplossing voor het afdichten van overkappingen.
De plaatsing van de rol is eenvoudig, veilig en in een handomdraai gebeurd. De bovenzijdige aluminium folie is van een mooie zilvergrijze kleur voorzien die eveneens extra bescherming tegen Uv-stralen en andere omgevingsinvloeden biedt.

Kijk voor meer foto's over overkappingen in ons fotoalbum, klik hier.

Meer info over overkappingen op maat?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over overkappingen en een passend advies bij de keuze voor uw overkapping kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn diverse overkappingen te zien en we geven u graag een goed advies.