De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

de Vliert Sierbestrating

Gebakken Bestrating
Gebakken Bestrating

Uw tuin bestraten of herinrichten kan op veel verschillende manieren en aan de hand van verschillende technieken of legverbanden. Bestrating is een onderdeel van vrijwel iedere tuin, op wat voor manier deze ook wordt ingericht. Echter, met sierbestrating is uw tuin pas echt compleet. De Vliert Sierbestrating biedt daarom een uitgebreid en divers assortiment aan sierbestrating aan. Dit assortiment loopt uiteen van klassiek, strak, rustiek tot ruw of grillig.

Ruim 10.000 soorten sierbestrating!

Als u uw tuin wilt bestraten met sierbestrating, heeft u een ruime keuze aan soorten bestratingsmateriaal. Natuurlijk is het belangrijk om te kiezen voor een steensoort die past bij uw smaak en tuinideeën. In ons assortiment vindt u de volgende soorten sierbestrating:

Gebakken bestrating

Gebakken bestrating is erg duurzaam, bestand tegen weersinvloeden en er kunnen diverse legpatronen mee worden gerealiseerd.

Grind en split

Natuursteen & Grind en split
Natuursteen gecombineerd met grind.

Grind en split worden in veel tuinen gebruikt. Grind heeft een geronde vorm en split integendeel een hoekige. Deze grindsoorten brengt veel mogelijkheden met zich mee en wordt om die reden ook vaak gebruikt. Zo is dit ideaal om te gebruiken als looppad of om de oprit of het terras een ander aanzien te geven.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn erg sterk en verdragen onder andere vorst en hoge temperaturen. Hiernaast is keramiek erg makkelijk te reinigen en vuilbestendig. Tegels van keramiek worden daarom ook steeds populairder en zie je in veel tuinen terug.

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels hebben een prachtige structuur en kleur. Omdat dit een natuurproduct is, is geen enkele natuurstenen tegel hetzelfde. Ideaal voor een mooi buitenterras!

Siertegels en terrastegels

Siertegels
De Vliert Siertegels

Siertegels of terrastegels zijn er in ontzettend veel soorten en maten. Bij De Vliert Sierbestrating vindt u een ruim assortiment voor ieders budget. Siertegels kunnen voor ontzettend veel doeleinden gebruikt worden en zijn in iedere tuinstijl te gebruiken.

Sierbestrating kopen: waarop moet u letten?

Als u sierbestrating wilt kopen, zijn er afhankelijk van het soort bestratingsmateriaal een aantal zaken waar u op moet letten. Wist u dat u bijvoorbeeld bij het leggen van buitentegels moet letten op de afvoer van het water? Of dat natuursteen nooit vervoerd wordt per aanhangwagen, vanwege de kans op breuk? Lees meer over deze handige feitjes bij de betreffende soort sierbestrating.

Bezoek de showtuin van de Vliert Sierbestrating

Aangezien wij een uitgebreid assortiment sierbestrating hebben, kunnen wij niet alles op onze website laten zien. U kunt alvast online een sfeerimpressie van de sierbestrating bekijken. De Vliert Sierbestrating & Tuinhout beschikt over een ruim opgezette showtuin. U bent van harte welkom om hier eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Daarnaast kunt u profiteren van ons deskundig advies, zo kunt u nog jaren genieten van uw tuin.

Afspraak plannenPlan online alvast uw afspraak, zodat u niet hoeft te wachten! Klik op de button hiernaast en vul het formulier in en geef aan in uw bericht welke dag en tijdstip u het beste uitkomt.  Onze adviseur neemt binnen 2 dagen contact met u op om de afspraak te bevestigen.