De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Gebakken bestrating

Gebakken bestrating wordt door haar natuurlijke eenvoud op termijn alleen maar mooier. Door gebruik van het straatwerk verandert het uiterlijk naar verloop van tijd. Dit geeft leven aan het product.
Gebakken straatstenen zijn kleurecht, door en door gehard en daardoor uitstekend bestand tegen weersinvloeden van buitenaf, vandaar de kreet duurzaam.
Ze zijn functioneel als sierbestrating, als we het hebben over de diverse legpatronen die ermee gerealiseerd kunnen worden en het gemak waarmee ze met elkaar gecombineerd kunnen worden in en rondom uw tuin.

gebakken bestrating
Gebakken-bestrating

Voordelen gebakken bestrating

  • Het heeft karakter, welke ontstaat door het bakken van klei, voor welke vorm, textuur of stijl u ook kiest.
  • Gebakken bestrating wordt verantwoord gewonnen van rivierklei, waardoor het één van de meest milieuvriendelijke bestratingskeuzes is.
  • Onderzoek heeft aangetoond dat gebakken bestrating minstens 125 jaar meegaat, sommige halen zelfs de 250 jaar. Hoe ouder ze worden, hoe meer de authentieke uitstraling aan kracht wint.
  • Straatbakstenen worden gebakken op een hoge temperatuur waardoor ze bestand zijn tegen extreme vorst, hoge temperaturen en intensief dagelijks gebruik.
  • Gebakken stenen worden mooier naarmate de jaren verstrijken, ze winnen aan uitstraling terwijl de kleur wordt behouden.
  • Ze zijn uitermate geschikt voor hergebruik.

Kijk voor meer foto's over gebakken bestrating in ons fotoalbum, klik hier.

Meer info over gebakken bestrating?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten en een passend advies bij de keuze voor uw bestrating kom dan langs bij de Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze showtuin zijn alle soorten bestrating te zien en we geven u graag een goed advies.