De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Ons Team

Het enthousiaste team van De Vliert Sierbestrating geeft u onafhankelijke advies over de mogelijkheden op het gebied van budget, materiaalkeuze en toepassingen.

Of het nu gaat om sierbestrating, tuintegels, natuursteen, tuinverlichting, split, tuinhout, een veranda of speeltoestellen, onze deskundige medewerkers geven u alle benodigde informatie.  Samen met u vinden we de optimale combinatie van materialen voor uw tuin!

geen-foto-beschikbaar

Wilco

Werd mede eigenaar in 2009, maar draaide daarvoor al heel wat jaartjes mee. Dus aan ervaring geen gebrek! Onder leiding van Wilco is De Vliert Sierbestrating de onafhankelijke bestratingsleverancier gebleven, die het altijd was. “We zitten aan niemand vast. Kiezen onze eigen fabrieken en leveranciers. Regelen ook zelf het transport van de bestellingen, met eigen vervoer. We hebben alles in eigen hand en komen daarom altijd onze afspraken na. Dat is onze kracht en dit ervaren onze klanten als heel prettig.”

geen-foto-beschikbaar

Joey

De ''Wiskundige'' van het stel, voor complexe berekeningen moet je Joey hebben. Vooral als het gaat om tuinhout. Tuinoverkappingen, schuttingen en vlonderplanken: vanuit de binnendienst is Joey verantwoordelijk voor het complete hout assortiment. Wat daar het leukst aan is? “Met enthousiaste mensen door de showtuin lopen en hun wensen uitwerken in een offerte. Vooral het sociale contact vind ik erg leuk.”

geen-foto-beschikbaar

Florus

Nieuwe tuin nodig? Florus is je man! Wat begon als een nieuwe uitdaging werd uiteindelijk een specialisme in keramiek, beton en gebakken stenen, om maar eens wat te noemen. “Verder hou ik me bezig met een aantal marketingklussen, zoals de website, e-commerce,  en het systeembeheer. Die afwisseling en veelzijdigheid maakt m’n werk ’t leukst.”

geen-foto-beschikbaar

Layton

De jongste van het stel. Begon in een ver verleden als heftruckchauffeur, maar is tegenwoordig van alle markten thuis. “Ik regel de bestellingen, maak de planning voor de logistiek, ben het aanspreekpunt voor de jongens van het transport, adviseer klanten en maak offertes: het is eigenlijk best wel divers wat ik doe, maar dat vind ik juist het leukst.”

geen-foto-beschikbaar

Rob

Onze wereldreiziger Rob is de man voor al uw houtbestellingen! Hij verzorgt alle orders tip&top en weet alles feilloos te vinden op onze opslag. “Ik verzorg alle houtbestellingen, ik maak de pakketten dusdanig dat de klanten altijd precies de materialen op de goede volgorde kunnen pakken.”