De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Siertegels - de Vliert Sierbestrating

Bij de Vliert Sierbestrating heeft u een enorm gevarieerd aanbod aan siertegels en/of terrastegels. Terrastegels zijn er in vele verschillende maten en de mogelijkheden zijn enorm.
Er zijn terrastegels met een tijdloze, zachte, exclusieve of chique uitstraling en ze zijn geschikt om in elke tuinstijl te gebruiken. Gecoat, gestraald of liever geslepen, gebourchardeerd, geïmpregneerd of zelfs combinaties hiervan. Op het gebied van siertegels is een buitengewoon breed assortiment verkrijgbaar bij de Vliert Sierbestrating, waarbij de verschillen niet alleen zitten in de verschillende soorten afwerking maar ook in de gebruikte soorten coating en impregneer. Dit resulteert uiteindelijk ook in een verschil in prijs.
Bij terrastegels wordt de kwaliteit mede bepaald door de hardheid van de toplaag. De intensiteit van het onderhoud is geheel afhankelijk van de afwerking van de toplaag van de tegel. Een groot voordeel van terrastegels is dat deze maatvast en makkelijk in onderhoud zijn.

siertegels
Siertegels

GeoSteen

De GeoSteen is de nieuwste trend op het gebied van siertegels, ze bestaan uit een hoogwaardige toplaag die uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. Er worden inmiddels meer dan zestig soorten gebroken natuursteen gebruikt uit acht Europese landen.
Deze siertegels zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Bijvoorbeeld grotere formaten dan baksteen, betere kleurechtheid en betere functionele eigenschappen dan natuursteen.

Kijk voor meer foto's over siertegels in ons fotoalbum, klik hier.

Meer info over siertegels?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over siertegels en een passend advies bij de keuze voor uw bestrating kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn alle siertegels te zien en we geven u graag een goed advies.