De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

tuinproducten

Met de bestrating is uw tuin nog niet af, De Vliert Sierbestrating levert allerlei tuinproducten om uw tuin compleet te maken. Een mooi tuinhuis voor achter in uw tuin of een speeltoestel voor de kinderen, dit alles kunt u bekijken en bestellen bij De Vliert Sierbestrating.

Alles op het gebied van tuinproducten!

Als u uw tuin wilt gaan inrichten, heeft u een groot assortiment tuinproducten waar u uit kunt kiezen. Het is belangrijk om een tuinproduct te kiezen die past bij uw smaak, tuinplan en budget. Bij De Vliert Sierbestrating kunt u kiezen uit de volgende soorten tuinproducten:

Tuinverlichting

Tuinverlichting maakt dat je op een gezellige zomeravond prettig buiten kunt zitten. Verlichting heeft echter ook andere doeleinden, zoals het verlichten van paden of om simpelweg het gevoel van veiligheid te versterken.

Afwateringsgoten

Zoekt u een oplossing voor wateroverlast in uw tuin, dan zijn onze afwateringsgoten voor u de oplossing! Daarnaast willen steeds meer gemeenten dat u zelf zorg draagt voor de opvang en afvoer van regenwater. De Vliert Sierbestrating en Tuinhout biedt u een ruim en mooi assortiment afwateringsgoten.

Opsluitbanden en betonbanden

Om niveauverschillen te creëren heeft de Vliert Sierbestrating een ruim assortiment aan opsluitbanden, trapelementen, stapel- en borderstenen, palissaden banden rond en vierkant, betonbielzen, u- en l-elementen. Hierbij heeft u keuze uit zowel beton als natuursteen. Daarnaast worden opsluitbanden vaak gebruikt om te voorkomen dat uw sierbestrating aan de zijkant steeds meer kieren gaan vertonen. Naast het feit dat het niet mooi is, zorgt het ook voor onkruid tussen uw bestrating.

tuinproducten

Blokhutten en tuinhuizen

Blokhutten en tuinhuizen worden als een bouwpakket aangeboden en desgewenst bij u afgeleverd en opgebouwd. Vaak is er bij deze handige bijgebouwen een leuk terras te vinden. Denk bij het maken van een nieuw terras ook aan het verwerken van (regen)water. Met afwateringsgoten heeft u direct een droog terras. U kunt kiezen uit allerlei afwateringsgoten van lijngoten tot sleufgoten.

Keerwanden

Onze keerwanden worden gebruikt voor eenvoudige constructies en dienen altijd te worden opgevraagd. Type en uitvoering is afhankelijk van de situatie en is altijd op aanvraag.

Kunstgras

Kunstgras is in de meeste gevallen eenvoudig zelf aan te leggen, onderhoudsvriendelijk, het gehele jaar groen, milieuvriendelijk en het geeft geen allergische reacties, zoals hooikoorts.

Overkappingen

Overkappingen zijn de perfecte plek in uw tuin om te relaxen, te knutselen of te werken. U kunt kiezen voor onze kant-en klare overkappingen of voor ons tuinhout die u zelf op maat maakt.

Steenkorven

Steenkorven zijn duurzame producten die een leven lang meegaan. Ze zijn milieu- en natuurvriendelijk, volledig recyclebaar en duurzaam. De Vliert Sierbestrating en Tuinhout leveren ze in allerlei soorten en afmetingen en de prijs is altijd op aanvraag.

Tuinhout

Wij delen tuinhout grofweg op in drie soorten, namelijk hardhout, douglas hout en geïmpregneerd hout. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showtuin. Hier kunt u ons programma tuinhout bekijken met daarin schermen, palen, vlonderplanken en diverse decoratie artikelen. Daarnaast is het mogelijk om tuinmeubelen op maat te laten maken. Maak online alvast een afspraak waar u de gewenste maten doorgeeft, zodat wij een offerte op maat kunnen maken voor u.

Tuinschermen

De Vliert Sierbestrating en Tuinhout heeft een groot en kwalitatief assortiment aan tuinschermen. Laat u inspireren in onze show tuin en kijk wat er mogelijk is met uw erfafscheiding!

Vlonderplanken

Vlonderplanken kunt u gebruiken voor de aanleg van een terras, een steiger of vlonder. Wij werken met diverse vlondersoorten welke u kunt bekijken bij ons in de show tuin.

TuinverlichtingAangezien wij een uitgebreid assortiment tuinproducten hebben, kunnen wij niet alles op onze website laten zien. De Vliert Sierbestrating beschikt over een ruim opgezette showtuin. U bent van harte welkom om hier eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Daarnaast kunt u profiteren van ons deskundig advies, zo kunt u nog jaren genieten van uw tuin.

Afspraak plannenPlan online alvast uw afspraak, zodat u niet hoeft te wachten! Klik op de button hiernaast en vul het formulier in en geef aan in uw bericht welke dag en tijdstip u het beste uitkomt. Onze adviseur neemt binnen 2 dagen contact met u op om de afspraak te bevestigen.