De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Keerwanden - de Vliert Sierbestrating

Waarom kiezen voor keerwanden?

Keerwanden worden gebruikt voor eenvoudige constructies en bestrijken een groot toepassingsgebied. Het gewicht op de voet verzekerd de stabiliteit tegen kantelen. Er wordt bewust voor gekozen in een zware dimensionering met een werkende standaardbreedte van één of twee meter, gebaseerd op de nieuwste voorschriften. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, uiteraard zijn ook afwijkende oplossingen leverbaar. Ook zijn ze in de kleur antraciet te verkrijgen.
Het type en uitvoering is afhankelijk per situatie en is altijd op aanvraag.

keerwanden
Keerwanden

De snelle plaatsing, de verplaatsbaarheid, het verminderde aantal voegen, de grotere stabiliteit en de vrijheid in opstelling zijn nog maar enkele voordelen van het gebruik en verklaren de grote vraag.

Toepassingen

Keerwanden kunnen worden gebruikt als infrastructurele oplossingen, zowel in de water-, weg-, en grondbouw. Ook in woonwijken en in de industrie hebben ze een functionele eigenschap en gaan ze moeiteloos in de omgeving op.
Tevens worden ze gebruikt bij hoogteverschillen in terreinen, langs grachten en vijvers, opsluiting van wegen, parkeergarages en tuinen.

 

Meer info over een keerwand?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over een keerwand en een passend advies bij de keuze voor uw bestrating kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn diverse keerwanden te zien en we geven u graag een goed advies.