De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Niveauverschillen - de Vliert Sierbestrating

Creëren van niveauverschillen

Wenst u een terras met een niveauverschil in uw tuin of wilt u een muurtje of trap, ook dan biedt De Vliert Sierbestrating & Tuinhout uitkomst. Wij hebben een ruim assortiment aan opsluitbanden, trapelementen, stapel- en borderstenen, palissaden banden rond en vierkant, betonbielzen, u- en l-elementen, velen zowel in beton als in natuursteen. Wij hebben een groot assortiment bestratingsmaterialen die uitermate geschikt zijn om niveauverschillen te maken in uw tuin of om op een eenvoudige manier vloeiende en ronde vormen te creëren. Niveauverschillen worden ook toegepast om borders en bestrating af te schermen.

Niveauverschillen
Niveauverschillen

Bouwen zonder metselen

Voor wie een muurtje in de tuin wil aanleggen, is het bijbehorende metselwerk vaak een te hoge drempel, een steenlijm is dan de oplossing. De klus wordt er een stuk eenvoudiger door, u bent goedkoper uit en het gaat sneller. En het mooiste is dat u muurtjes zonder voegen krijgt. Het resultaat: een authentiek uitziende muur waarvan de stenen los gestapeld lijken te liggen, maar die toch solide is.

De steenlijm is te gebruiken op betonstenen, bakstenen én natuursteen en natuurlijk niet alleen geschikt voor muurtjes. U kunt er in een handomdraai ook bloembakken, vijverranden, zitbanken, of borderranden mee bouwen. De lijm is kant-en-klaar, vorstbestendig en in verschillende verpakkingen te verkrijgen bij De Vliert Sierbestrating.

Tegeldragers

Bent u van plan om een dakterras aan te leggen of wilt u een niveauverschil opvangen? Uiteraard kunt u dan bij de Vliert Sierbestrating terecht voor tegeldragers.
Onze in hoogte verstelbare tegeldragers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen een statische druk weerstaan van minstens 1000kg per drager. Als de tegeldrager eenmaal op de gewenste hoogte is gesteld, blijft de instelling gewaarborgd door het gewicht dat erop drukt. De voegbreedte tussen de tegels is 3mm.
De tegeldragers worden door de Vliert Sierbestrating in 5 verschillende maten geleverd en zijn tot een maximale hoogte van 47cm te verkrijgen.

begrenzing

Multi-Edge kantopsluiting

Met de Multi-edge kantopsluiting creëert u eenvoudig een stijlvolle begrenzing in elke gewenste vorm, of u nu een golvend tuinpad met grind wilt of uw gras netjes wilt afboorden. Door onze keuze uit 5 verschillende afwerkingen vindt u altijd een bij uw tuin passende uitvoering om het geheel perfect af te werken.
Enkele voordelen van de Multi-Edge kantopsluiting:
* Hoge kwaliteit ( 1,5mm dik staal )
* Lange levensduur
* Herbruikbaar
* Eenvoudige aanleg zonder pinnen of bouten

Kijk voor meer foto's over niveauverschillen in ons fotoalbum, klik hier.

Meer info over niveauverschillen?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over niveauverschillen en een passend advies bij de keuze voor uw bestrating kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn alle muurblokken te zien en we geven u graag een goed advies.