De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Tuinhout - de Vliert Sierbestrating

De Vliert Sierbestrating heeft een groot aanbod in tuinhout. We willen u kort kennis laten maken met onze houtproducten en houtsoorten. Van beide soorten tuinhout hebben we een programma met daarin schermen, palen, planken, vlonderplanken en decoratie artikelen zoals bijvoorbeeld bloembakken.

Douglas hout

Het Douglas hout van de Vliert Sierbestrating is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten, het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Douglas hout heeft een duurzaamheidsklasse van 3-4 en wordt toegepast bij onder andere overkappingen e.a. constructies.
Douglas hout heeft een stoere uitstraling door de grove nerf en is een harshoudende houtsoort waarvan het kernhout kleurvariaties vertoont van geelbruin, rozeachtig tot roodachtig bruin.
Voor een naaldhoutsoort is douglas hout vrij zwaar en watervast, net als hardhout vergrijst douglas hout op den duur en krijgt het een verweerde uitstraling.

Tuinhout
Tuinhout

Noord Europees Vurenhout

Bij de Vliert Sierbestrating kunt u terecht voor geïmpregneerd vurenhout, vervaardigd uit het best verkrijgbare vurenhout uit het noorden van Europa.
Door de langzame groei van dit hout zijn de jaarringen klein. Vurenhout is bleek tot witachtig geel en de meest gebruikte houtsoort in Nederland op dit moment. Over een langere periode zal vuren een geelbruine kleur krijgen. U kunt vurenhout evenals douglas hout ook gebruiken om zelf uw overkapping, blokhut of tuinhuis in elkaar te zetten aangezien de Vliert Sierbestrating een compleet programma palen, balken, regels, vlonderplanken, etc. kan aanbieden.

Woodies schroeven

U kunt bij De Vliert Sierbestrating uiteraard ook terecht voor schroeven. Onze schroeven zijn zeer geschikt om, zonder voor te boren, in bijna iedere houtsoort te verwerken. Door de schachtribben en de speciale schroefdraad worden de schroeven gemakkelijker en sneller het hout ingedraaid.  Tevens zijn ze allemaal voorzien van een extra diepe TX indruk, natuurlijk wordt in iedere verpakking een gratis bit meegeleverd.

Kijk voor meer foto's over tuinhout in ons fotoalbum, klik hier.

Meer info over tuinhout?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over tuinhout en een passend advies uw keuze kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn alle soorten tuinhout te zien en we geven u graag een goed advies.