De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Zonder tuinverlichting geen tuin

Althans de helft van de tijd niet. Want de helft van onze tijd leven we in het donker en zien wij onze tuin dus niet. Sfeervolle verlichting maakt van uw tuin, terras of balkon een heerlijke buitenkamer om ieder moment van de dag van te genieten. Licht in de tuin maakt dat je op zomeravonden prettig kunt buiten zitten. En gedurende het jaar zorgt licht ervoor dat je vanuit binnen de tuin in kunt kijken. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel maar zo betrek je de tuin ook bij het leven binnenshuis. Maar verlichting heeft ook andere doeleinden, zoals het verlichten van paden, aanlichten van objecten zoals bomen of beelden of om simpelweg het gevoel van veiligheid te versterken.

tuinverlichting-3

In-Lite Tuinverlichting

In-lite heeft een groot scala aan tuinverlichting.
In de grond (integrated), staand (solitair) of aan de wand (wall) er is altijd wel een soort verlichting die aan uw wensen voldoet.

LED verlichting is voor het verlichten van de tuin (en de openbare buitenruimte) de meest duurzame en energiezuinige optie. Ook als het gaat om lichtopbrengst en sfeer is LED met de huidige techniek een volwaardig vervanger voor tuinlampen met een traditionele gloei- of halogeen lichtbron. Met het LED-assortiment van De Vliert Sierbestrating is het mogelijk om een complete tuin te verlichten; van het markeren van een pad en het uitlichten van een grote boom tot zelfs het verlichten van de vijver.

Dankzij de veilige 12 volt spanning en het prik systeem kan iedereen (zelfs zonder gereedschap) in een handomdraai de verlichting aansluiten. Alle transformators zijn voorzien van een dag-nacht schakelaar zodat het licht aan gaat wanneer het schemert en uitgaat zodra het licht word.

Uiteraard ontbreekt ook een timer niet zodat de tuinverlichting niet heel de nacht hoeft te branden.

Kijk voor meer foto’s over tuinverlichting in ons fotoalbum, klik hier.