De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Tuinschermen - de Vliert Sierbestrating

Voor alle soorten en maten tuinschermen kunt u terecht bij De Vliert Sierbestrating. Voor iedere stijl en ieder budget treft u bij ons een tuinscherm aan.
U kunt spelen met hoogtes en breedtes, wellicht in combinatie met houten trellissen of gazen. Gaat u voor een 15, 19 of een 21-planks tuinscherm. Of wilt u eens iets anders en kiest u voor ons tuinscherm in de kleur antraciet?
Laat u inspireren in onze showtuin en zie wat er mogelijk is met hout!

Tuinschermen
Schuttingen

Grenen tuinschermen

Grenen is een naaldhoutsoort en samen met vurenhout een van de meest gebruikte houtsoorten in Europa.
De meest gebruikelijke schuttingen van dit moment zijn in een grenen uitvoering. Deze zijn altijd geïmpregneerd, wij adviseren echter wel om deze tuinschermen iets boven het maaiveld te plaatsen aangezien de aanraking met water funest is voor het hout. Een betonsysteem waar de tuinschermen in worden is dus aangeraden.

Douglas tuinschermen

Douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en een erg duurzame naaldhoutsoort. Het is een opkomende houtsoort en wordt tegenwoordig veel gebruikt voor overkappingen. Echter zien we ook steeds meer schuttingen in Douglas hout. Ruw, of glad geschaafd ook in de afwerking van het douglas hout zijn meerdere mogelijkheden. Uiteraard zijn deze schuttingen bij ons in de show tuin te bekijken.

Hardhouten tuinschermen

Hardhout heeft een dichte structuur en is uitstekend bestand tegen weersinvloeden, ook zonder chemische behandeling.
Ons tropisch hardhout komt uit duurzaam beheerde bossen en is kunstmatig gedroogd.
Alle onze tuinschermen in hardhout zijn RVS- geschroefd.

Kijk voor meer foto's over tuinschermen in ons fotoalbum, klik hier.

Meer info over tuinschermen?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over onze tuinschermen en een passend advies bij uw keuze kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn tuinschermen te zien en we geven u graag een goed advies. Onze catalogus kunt u ook thuis nog eens rustig doorlezen.