De Vliert Sierbestrating

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

telephone

076 - 5710008

envelop

info@devliert.nl

Vlonderplanken - de Vliert Sierbestrating

Vlonderplanken kunt u gebruiken voor het aanleggen van een terras, een steiger of vlonder maar ze zijn ook uitstekend geschikt als vloerdelen voor een veranda of onder een overkapping.

Verwerking vlonderplanken

Zorg bij het verwerken van een vlonderterras voor een afgetrilde zandlaag van minimaal 25cm. Leg hierop het anti-worteldoek, vervolgens legt u tegels van 30x30 om de 50cm in de lengte en breedte, de onderregels hart-op-hart 40cm.
Bij een onstabiele grond is het raadzaam om in plaats van tegels piketpalen te gebruiken om verzakking te voorkomen.
Vanaf de muur dient u minimaal 1 cm vrij te houden tussen muur en de eerste rij planken voor de werking van het hout.
Tussenruimte tussen de planken 0,5 cm en tussenruimte kopse naden 0,3 cm, dit in verband met de werking van het hout.
De vlonderplanken van vuren-, douglas-, en hardhout kunt u schroeven met onze, speciaal voor vlonders, RVS vlonderschroeven.

Vlonderplanken
Vlonderplanken

Verschillende soorten vlonderplanken

Wij werken bij de Vliert Sierbestrating en Tuinhout met diverse soorten vlonders; composiet, geïmpregneerd vuren, douglas en hardhouten, ( voor meer informatie over de verschillende houtsoorten, klik hier.)
Deze zijn standaard op voorraad en in diverse lengtes te verkrijgen. Zo kunnen we gemakkelijk inspelen op uw tuinsituatie. Onze medewerkers helpen u graag verder met het correct berekenen van het aantal vlonderplanken, onderregels en het aantal benodigde vlonderschroeven.
Ook bij het maken van een keuze ten opzichte van de houtsoort helpen we u graag verder en kunnen we u een goed advies geven bij de verschillende voor- en nadelen van de diverse soorten hout.

Meer info over vlonderplanken?

Afspraak plannen

Wilt u graag meer weten over vlonders en een passend advies bij de keuze voor uw vlonderplanken kom dan langs bij De Vliert Sierbestrating & Tuinhout. In onze show tuin zijn alle vlonders te zien en we geven u graag een goed advies.